Uzaktan Eğitim Duyuruları

2019-2020 Güz Dönemi Bütünleme Sınavları Tarihleri için tıklayınız.

2019-2020 Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları Tarihleri için tıklayınız.

Sevgili Öğrencilerimiz, 2019-2020 Öğretim Yılı Güz ve Bahar Dönemi Bütünleme Sınavlarında bazı dersler geçen yılki gün ve saatlerinden farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle sınav programını dikkatli inceleyeniz.

Öğrencilerimizin Dikkatine! 30 Mart Pazartesi günü başlayacak uzaktan eğitim hakkında

Öğrencilerimizin dikkatine! Uzaktan eğitim kapsamında açılacak derslerin listesi

Uzaktan Eğitim Sayfasından Derslerin Takibi ve Sınavlar Hakkında. ÖNEMLİ…

Covid-19 Salgını Nedeni ile Üniversitemizin Eğitim ve Öğretim Süreçlerine ilişkin Senato Kararları için tıklayınız. ÖNEMLİ...

TDK derslerinin sınav tarihleri hakkında... ÖNEMLİ

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 31.03.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında Koronavirüs Salgını (COVİD-19) sebebiyle "2019-2020 öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarını dondurmak isteyen lisans ve lisansüstü öğrenciler hakkında" aldığı karara ulaşmak için tıklayınız..

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın yayınladığı "2019-2020 Bahar Yarıyılı Kayıt Dondurma İşlemleri Başvuru Kılavuzuna" ulaşmak için tıklayın

'FEL206 Felsefe Tarihi II' dersi hakkında

FEL 206-02 FELSEFE TARİHİ II dersi Uzaktan Eğitim programı kapsamında açılacaktır. İlgili ders sistem tarafından tanımlandıktan sonra öğrencilerimizin sisteminde de görüntülenecektir. 2019-2020 Bahar döneminde ders programlarına eklemiş olan öğrencilerimizin evdekal.hacettepe.edu.tr sayfalarından ders bilgisini takip etmeleri duyurulur.

COVID-19 salgını nedeniyle halihazırda Erasmus hareketliliklerini gerçekleştirmekte olan ya da karşı kurumdan dönüş yapan/yapacak olan öğrencilerin Erasmus Hareketliliklerine ilişkin güncel duyuruları Avrupa Birliği Koordinatörlüğü web sitesinden (www.abofisi.hacettepe.edu.tr/) takip etmeleri gerekmektedir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın Koronavirüs (COVID-19) hususunda ilan ettiği "bilgilendirme notu" ile 2020-2021 yılı Mevlana Değişim Programı ve Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı başvuruları iptal edilmiştir.

YÖK'ün ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ 6 GB'LIK "UZAKTAN EĞİTİME
DESTEK" KOTASI hakkında. Bilgi İçin Tıklayınız...

Öğrencilerimiz evdekal.hacettepe.edu.tr ile uzaktan egitim kullanımı için hazırlanan videoyu ilgili linkten izleyebilir.

BEB 650 Temel Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı dersinin sınavı 16 Mayıs 2020 cumartesi günü 13.00-13.30 saatleri arasında https://blackboard.hacettepe.edu.tr adresinden yapılacaktır. Öğrenciler ilk 4 modülden sorumludur.

2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı genel sınavlarında Üniversitemiz Eğitim - Öğretim Yönetmeliği'nin 17/2-b maddesine ikinci sınav hakkını kullanacak öğrenciler ve 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Dönemi sonu itibariyle azami süreyi aşan, ilk sınav hakkını kullanacak öğrenciler için TKD 103 Türk Dili I-TKD 104 Türk Dili II-TKD 105 Türk Dili dersinin sınavları 26 Haziran 2020 Cuma günü online(Blackboard) olarak yapılacaktır.
TKD 103 Türk Dili I SAAT: 14.00
TKD 104 Türk Dili II SAAT: 15.00